- מערכת הרשמה להשתלמויות - מרכז פסגה לב הפסגה
 ראשי  |      כניסה / הרשמה להשתלמויות
שנה קודמת חודש קודם
חודש הבא שנה הבאה
א ב ג ד ה ו ש
             
             
             
             
             
             

 חיפוש השתלמות לפי:   לאיתור ההשתלמות (סינון) יש למלא שדה אחד בלבד
שם ההשתלמות: השתלמות:
מס' סידורי: שלב חינוך:
תחום ההשתלמות:
מרצה: מקום פנוי:
יום ההשתלמות: פתיחת השתלמות החל מ:

לחץ כאן לאיתור הקורס חפש
 
פרטי ההשתלמות - 024 - בישול חינוכי מקדם בריאות וקיימות- אגף הפנימיות הדפס הדפס
 
פרטי ההשתלמות
024 - בישול חינוכי מקדם בריאות וקיימות- אגף הפנימיות
כרטיס השתלמות
  הרשמה    
 להשתלמות   
הרשמה  להשתלמות
324
סמל ההשתלמות: 0
שנה"ל: תשפ"ו 2025
תחום השתלמות: נושא רוחב
מתוה ההשתלמות:
נושא: בישול חינוכי מקדם בריאות וקיימות
שלב חינוך: חטיבת ביניים,חטיבה עליונה
קהל יעד: צוותי הדרכה בפנימיות, מורים לחקלאות, מדעי התזונה, מובילי בריאות וקיימות, מורי מקצועות אחרים בעלי מוטיבציה להשתמש בבישול החינוכי
מכיתה: ז עד כיתה: יב
שפה: עברית
סוג חינוך: רגיל
סוג פיקוח: ממלכתי,ממלכתי דתי
מרכז פסג"ה: לב הפסגה
עבור מחוז: חינוך התישבותי
תאריך פתיחה: 06/01/2026
שם הרכז: טוכמן מאיה
שם המרצה: טוכמן מאיה
דמי רישום: ₪15
רפורמה: לא ברפורמה
תכנית ארצית: לא
מקום ההשתלמות: כפר הנוער נווה הדסה כפר הנוער נווה הדסה תל יצחק
ההשתלמות תתקיים בימי: גמיש/משתנה,    בין השעות: 16:00-13:30
היקף ההשתלמות: 60
מטרות ההשתלמות:
תנאי קבלה לקורס: צוותי הדרכה בפנימיות, מורים לחקלאות, מדעי התזונה, מובילי בריאות וקיימות, מורי מקצועות אחרים בעלי מוטיבציה להשתמש בבישול החינוכי
הגשת עבודה: כן
דרישות עבודה: לחץ להצגת הקובץ
רשימה ביבליוגרפית: לחץ להצגת הקובץ
בכל שאלה בנוגע לקורס זה ניתן לפנות למאיה טוכמן בטלפון: 054-7713433
   סילבוס מפגשים להשתלמות: 024 - בישול חינוכי מקדם בריאות וקיימות- אגף הפנימיות
מס' מפגש תאריך שעה יום נושא מרצה מקום סוג מפגש סה"כ שעות אק'
1 06/01/2026 17:15-13:00 ג' הכרות והצגת הקורס - כוחו של הבישול החינוכי כמקדם תזונה בריאה ומקיימת סולברג ריטה   סדנא   5
2 20/01/2026 16:00-13:30 ג' תכניות חדשות לקידום אורח חיים בריא ותזונה בריאה ומקיימת לילדים ובני נוער בירן נועה   סנכרוני   3
3 03/02/2026 16:00-13:30 ג' ללמוד מתוך עשייה חווייתית - עקרונות העבודה בישול החינוכי שהרבני בתיה   סנכרוני   3
4 17/02/2026 17:15-13:00 ג' עקרונות תזונה בריאה ומקיימת והנגשתם באמצעות הבישול החינוכי, שיתוף בקידום היוזמות החינוכיות (שי אוחיון) טוכמן מאיה   סדנא   5
5 10/03/2026 16:00-13:30 ג' מה צריך מאוכל ברמה גופנית ונפשית בירן נועה   סנכרוני   3
6 24/03/2026 18:00-09:00 ג' מהאדמה לצלחת בבישול החינוכי , צמבו``ז, ניהול נכון של משאבים במטבח מקדם תזונה בריאה ומקיימת, שיתוף בקידום היוזמות החינוכיות (שי אוחיון) טוכמן מאיה   סדנא   10
7 14/04/2026 16:00-13:30 ג' מרחבי אוכל ואכילה במסגרת החינוכית והכרות עם מודלים של בישול חינוכי מהעולם בירן נועה   א-סינכרוני   3
8 28/04/2026 16:00-13:30 ג' החינוך החברתי והבישול החינוכי בירן נועה   סנכרוני   3
9 12/05/2026 17:15-13:00 ג' הקניית מימוניות בישול בתוך הקשר רחב וכחלק מתהליכים חינוכיים והתנסויות בבישול, שיתוף בקידום היוזמות החינוכיות (שי אוחיון) טוכמן מאיה   סדנא   5
10 26/05/2026 16:00-13:30 ג' הובלת מרחב בטוח ובטיחותי +מבוא לבטיחות מזון בירן נועה   סנכרוני   3
11 09/06/2026 16:00-13:30 ג' עבודה בצוותים על משימת הקורס טוכמן מאיה   סנכרוני   3
12 23/06/2026 16:45-13:30 ג' האני מאמין בבישול החינוכי ופיתוח שפה חינוכית שהרבני בתיה   סנכרוני   4
13 24/06/2026 18:00-09:00 ד' מנהיגות סביב הבישול החינוכי, הצגת עבודות, מילוי משוב מקוון, רפלקציה על הקורס וחשיבה עתידית (שי אוחיון) טוכמן מאיה   סדנא   10
  ראשי

מרכז פסגה לב הפסגה    מועצה אזורית לב השרון בני דרור   טלפון:  09-9753361      מייל: [email protected]
 
    פיתוח ותחזוקה באמצעות משי נט מ.נ. בע"מ | ©כל הזכויות שמורות
טל: 03-6182327 | פקס: 03-6199165 | [email protected]
האתר נצפה במיטבו ברזולוציה 768*1024