|
|
|
פרטי ההשתלמות -
024 - בישול חינוכי מקדם בריאות וקיימות- אגף הפנימיות
|
הדפס
|
|
|
|
|
|
024 - בישול חינוכי מקדם בריאות וקיימות- אגף הפנימיות
כרטיס השתלמות
|
|
|
הרשמה
להשתלמות
|
|
|
סמל ההשתלמות:
|
0
|
|
שנה"ל:
|
תשפ"ו 2025
|
|
תחום השתלמות:
|
נושא רוחב
|
|
מתוה ההשתלמות:
|
|
|
נושא:
|
בישול חינוכי מקדם בריאות וקיימות
|
|
שלב חינוך:
|
חטיבת ביניים,חטיבה עליונה
|
|
קהל יעד:
|
צוותי הדרכה בפנימיות, מורים לחקלאות, מדעי התזונה, מובילי בריאות וקיימות, מורי מקצועות אחרים בעלי מוטיבציה להשתמש בבישול החינוכי
|
|
מכיתה:
|
ז עד כיתה:
יב
|
|
שפה:
|
עברית
|
|
סוג חינוך:
|
רגיל
|
|
סוג פיקוח:
|
ממלכתי,ממלכתי דתי
|
|
מרכז פסג"ה:
|
לב הפסגה
|
|
עבור מחוז:
|
חינוך התישבותי
|
|
תאריך פתיחה:
|
06/01/2026
|
|
שם הרכז:
|
טוכמן מאיה
|
|
שם המרצה:
|
טוכמן מאיה
|
|
דמי רישום:
|
₪15
|
|
רפורמה:
|
לא ברפורמה
|
|
תכנית ארצית:
|
לא
|
|
מקום ההשתלמות:
|
כפר הנוער נווה הדסה כפר הנוער נווה הדסה תל יצחק
|
|
ההשתלמות תתקיים בימי:
|
גמיש/משתנה,
בין השעות: 16:00-13:30
|
|
היקף ההשתלמות:
|
60
|
|
מטרות ההשתלמות:
|
|
|
תנאי קבלה לקורס:
|
צוותי הדרכה בפנימיות, מורים לחקלאות, מדעי התזונה, מובילי בריאות וקיימות, מורי מקצועות אחרים בעלי מוטיבציה להשתמש בבישול החינוכי
|
|
הגשת עבודה:
|
כן
|
324
|
דרישות עבודה:
|
לחץ להצגת הקובץ
|
|
רשימה ביבליוגרפית:
|
לחץ להצגת הקובץ
|
|
|
|
|
בכל שאלה בנוגע לקורס זה ניתן לפנות למאיה טוכמן בטלפון: 054-7713433
|
|
|
|
|
סילבוס מפגשים להשתלמות:
024 - בישול חינוכי מקדם בריאות וקיימות- אגף הפנימיות
|
|
מס' מפגש
|
תאריך
|
שעה
|
יום
|
נושא
|
מרצה
|
מקום
|
סוג מפגש
|
סה"כ שעות אק'
|
|
1
|
06/01/2026
|
17:15-13:00
|
ג'
|
הכרות והצגת הקורס - כוחו של הבישול החינוכי כמקדם תזונה בריאה ומקיימת
|
סולברג ריטה
|
|
סדנא
|
5
|
|
2
|
20/01/2026
|
16:00-13:30
|
ג'
|
תכניות חדשות לקידום אורח חיים בריא ותזונה בריאה ומקיימת לילדים ובני נוער
|
בירן נועה
|
|
סנכרוני
|
3
|
|
3
|
03/02/2026
|
16:00-13:30
|
ג'
|
ללמוד מתוך עשייה חווייתית - עקרונות העבודה בישול החינוכי
|
שהרבני בתיה
|
|
סנכרוני
|
3
|
|
4
|
17/02/2026
|
17:15-13:00
|
ג'
|
עקרונות תזונה בריאה ומקיימת והנגשתם באמצעות הבישול החינוכי, שיתוף בקידום היוזמות החינוכיות (שי אוחיון)
|
טוכמן מאיה
|
|
סדנא
|
5
|
|
5
|
10/03/2026
|
16:00-13:30
|
ג'
|
מה צריך מאוכל ברמה גופנית ונפשית
|
בירן נועה
|
|
סנכרוני
|
3
|
|
6
|
24/03/2026
|
18:00-09:00
|
ג'
|
מהאדמה לצלחת בבישול החינוכי , צמבו``ז, ניהול נכון של משאבים במטבח מקדם תזונה בריאה ומקיימת, שיתוף בקידום היוזמות החינוכיות (שי אוחיון)
|
טוכמן מאיה
|
|
סדנא
|
10
|
|
7
|
14/04/2026
|
16:00-13:30
|
ג'
|
מרחבי אוכל ואכילה במסגרת החינוכית והכרות עם מודלים של בישול חינוכי מהעולם
|
בירן נועה
|
|
א-סינכרוני
|
3
|
|
8
|
28/04/2026
|
16:00-13:30
|
ג'
|
החינוך החברתי והבישול החינוכי
|
בירן נועה
|
|
סנכרוני
|
3
|
|
9
|
12/05/2026
|
17:15-13:00
|
ג'
|
הקניית מימוניות בישול בתוך הקשר רחב וכחלק מתהליכים חינוכיים והתנסויות בבישול, שיתוף בקידום היוזמות החינוכיות (שי אוחיון)
|
טוכמן מאיה
|
|
סדנא
|
5
|
|
10
|
26/05/2026
|
16:00-13:30
|
ג'
|
הובלת מרחב בטוח ובטיחותי +מבוא לבטיחות מזון
|
בירן נועה
|
|
סנכרוני
|
3
|
|
11
|
09/06/2026
|
16:00-13:30
|
ג'
|
עבודה בצוותים על משימת הקורס
|
טוכמן מאיה
|
|
סנכרוני
|
3
|
|
12
|
23/06/2026
|
16:45-13:30
|
ג'
|
האני מאמין בבישול החינוכי ופיתוח שפה חינוכית
|
שהרבני בתיה
|
|
סנכרוני
|
4
|
|
13
|
24/06/2026
|
18:00-09:00
|
ד'
|
מנהיגות סביב הבישול החינוכי, הצגת עבודות, מילוי משוב מקוון, רפלקציה על הקורס וחשיבה עתידית (שי אוחיון)
|
טוכמן מאיה
|
|
סדנא
|
10
|
|
|